Profil

Flores by Fischer er en nystartet og 100 % dansk ejet virksomhed.
Den er drevet af kreativitet, interesse, forestillingsevne, vision, inspiration, fantasi , kvalitet, omtanke… og med hjertet.
Her på siden kan du læse om mig og min virksomheds profil.

Bag om Flores by Fischer


Hvem er Flores by Fischer?

Mit navn er Manja Fischer og jeg er indehaver af Flores by Fischer.
Med erfaring og interesse indenfor såvel blomster som it, har jeg set muligheden for at kombinere de to.

Det er således mig der køber ind, laver buketterne og deres historierne, regnskabet, har bygget hjemmesiden og vedligeholder den, håndtere ordre og henvendelser mm.

Navnet “Flores by Fischer”

Navnet “Flores” har flere betydninger bl.a.;

  • øer i Indonesien og Azorerne
  • en by i Guatemala
  • et departement i Uruguay
  • en musikgruppe
  • et navn
  • en uddød menneskeart
  • …..og betyder på latin og spansk; blomster

“by”, eller “af” på dansk, er en tendens i tiden. Mange store og mindre erhverv bruger det som et bindeled mellem bl.a. ejerens
navn og produktet der sælges.
“Fischer” er mit efternavn …..og det fungerer godt med Flores (FbyF). “Flores by Fischer” er derfor Blomster af Fischer.


Logo og motto

Den lille blomst er ikke kun et logo – den symbolisere hele fundamentet for Flores by Fischer.

Stregblomsten er i én enkel streg og illustrerer helhed og sammenhænge, mens selve blomsten, der er formet som et hjerte, understøtter mit motto og hele min samlede profil; ”Blomster med hjertet”.

Profil; Det er med hjertet, at jeg laver mine buketter

Mine buketter bliver til, ud fra en fortælling. En fortælling om en del af den verden vi lever i og som omgiver os. Hver buket bliver til med inspiration fra naturen, universet, kulturen, trends, historien og alt derimellem. Og det er farvenuancerne, den enkelte blomsts udtryk og sammensætningen, der sætter titlen for fortællingen.

Tørrede blomster har bidraget med mange fortællinger om menneskehedens historie fra oldtiden og op gennem tiden. Jeg ønsker at bidrage til den store fortælling, ved at lade de tørrede blomster, fortælle en anderledes fortælling – en slags historie i historien.

Vores alsidige verden har mange store og små fortællinger. Fortællinger om godt og ondt, fortællinger der forundrer, skaber ærefrygt, fortællinger der til tider er skræmmende og triste, fortællinger der får os til at grine, tænke og elske. Fortællinger der på hver sin måde, rører noget i os.

Det er derfor jeg vælger blomsterne til at illustrer fortællingen og fordi jeg skal have mit hjerte med i det, jeg laver.


Profil; Det er med hjertet, at jeg understøtter bæredygtighed

Min private hverdag er præget af bæredygtighed. Det er i de små ting og handlinger; fra miljøvenligt vaskepulver og skønhedsprodukter uden kemi og test på dyr, til valg af økologiske fødevarer og genbrug. Jeg kan helt sikkert gøre mere, men det er vigtig at huske på, som Zero-waste kokken, Anne Marie-Bonneau samler det op i sin udtalelse:

” We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly.”

Vores smukke planet lider under vores vaner og det er kun os der kan ændre dem. Bæredygtighed begynder derfor med os selv, både som privatpersoner, men i særdeleshed også som erhverv. Producenterne, virksomhederne og forhandlerne, må stå i spidsen og tilbyde bæredygtige løsninger til forbrugerne – og vi må efterspørge dem.

Det er derfor jeg vælger bæredygtighed som et grundelement i min virksomhed og fordi jeg skal have mit hjerte med i det, jeg laver.


Vision

Målet er at tilbyde tørrede blomster som et bæredygtigt alternativ til friske blomster. Men også at udbrede historien om et produkt der gennem alle tider og med mange kreative muligheder, har præget menneskets historie på godt og ondt – og kan fortsætte, måske, hvem ved, i en evighed.