Fragt og retur

Nedenstående fragt og retur er gældende for floresbyfischer.dk


Fragt

Levering til pakkeshop nær dig: fra kr. 39,-

Din bestilling bliver pakket og sendt indenfor 2-4 hverdage. Din pakke bliver sendt med DaoSHOP, til en pakkeshop nær dig eller med DaoHOME til hjemmelevering. Alle pakker bliver sendt med sporing. Når din bestilling er sendt fra Flores by Fischer, modtager du en mail/sms vedr. levering og et trackingnummer, så du altid kan følge din pakke.

Som en del af Flores by Fischer principper omkring bæredygtighed finder du ikke en følgeseddel i din pakke. Din bestilling fremgår af den/de mails du har modtaget.


Retur

Tørrede blomster er en skrøbelig vare og selvom pakningen beskytter blomsterne, sker det enkelte gange, at en eller flere blomster er knækket undervejs. Ved bestilling af forsendelse må denne risiko medtænkes og Flores by Fischer erstatter derfor ikke enkelte blomster, der er knækket eller på anden måde beskadiget under fragten.


Beskadiget pakke?

Er din pakke blevet voldsomt beskadiget under fragten på grund af håndteringen eller lignende, opfordres du til med det samme at tage billeder af pakken + varerne og sende til Flores by Fischer. Du kan benytte formularen “Beskadiget pakket”, hvor du også kan uploade billederne. Når pakken er retur, tager Flores by Fischer stilling til, hvad der skal ske med din bestilling.


Fortrudt dit køb?

Har du fortrudt dit køb, kan du naturligvis returnere varen. Du skal indenfor 14 dage fra modtagelsen af din bestilling, meddele Flores by Fischer, at du ønsker af gøre brug af fortrydelsesretten.
Du opfordres til at læse afsnittet om returnering og de generelle handelsbetingelser for Flores by Fischer.

Al returnering skal ske indenfor 14 dage, efter at du har meddelt Flores by Fischer at ønsker at returner – dette gælder uanset om det er fordi pakken er beskadiget eller om du har fortrudt dit køb.
Husk at du altid skal anmelde dit ønske/behov om returnering, før du returnere.
Du kan vælge mellem to måder at returnere din pakke på:

– Uden fragt: Du kan vælge at returnere din vare på Flores by Fischer’ adresse i Ringsted, efter aftale. Skriv en mail via kontakt@floresbyfischer.dk så vi kan aftale dag og tid for returneringen.

– Med fragt: Du kan vælge at returnere din vare via en pakkeshop. Bemærk at dette skal ske med en forsendelsestype, der inkluderer tracking. Som køber betaler du som udgangspunkt selv omkostningerne til returfragt.

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varen skal pakkes ind i samme eller tilsvarende emballage som den blev sendt i, så der ikke sker skader på blomsterne under returfragten.

Pakken skal sendes til adressen:
Flores by Fischer
Sct. Hansgade 6
4100 Ringsted

Modtages returnering, hvor flere blomster er ødelagte grundet mangelfuld indpakning, forbeholder Flores by Fischer sig retten til ikke at tilbageføre beløbet for pågældende vare.

Flores by Fischer opfordrer dig til at læse Handelsesbetingelser for handel på floresbyfischer.dk.