Cookie- og privatlivspolitik

Nedenstående cookie- og privatlivspolitik, er gældende for floresbyfischer.dk.


Introduktion

Når du besøger floresbyfischer.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der evt. har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Vejledning til at slette cookies og anden browserdata (åbner i ny fane)

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websiden indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig et evt. nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Typiske oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet er følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på (interesser)

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • e-mail
  • Betalingsoplysninger

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af et evt. login eller ved køb.


Sikkerhed

Dine personoplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold på websiden.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver sletter, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der handler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@floresbyfischer.dk

Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til;

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf.: 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk,
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Ønsker du ikke længere, at Flores by Fischer skal behandle dine personoplysninger, eller at behandlingen af dine personoplysninger skal begrænses, kan du også sende en anmodning herom til kontakt@floresbyfischer.dk.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af;

Flores by Fischer
Sct. Hansgade 6
4100 Ringsted
kontakt@floresbyfischer.dk

Ændringer i Cookie- og privatlivspolitik samt version

Denne cookie- & privatlivspolitik opdateres løbende. Den gældende version er den, der til enhver tid kan findes her på floresbyfischer.dk
Dette er version 1.0 af Flores by Fischer Cookie- og privatlivspolitik dateret den 6. februar 2021.