Bæredygtighed

En defination af bæredygtighed er i følge FN:

“…en udvikling, hvor opfyldelsen af de nulevende generationers behov ikke sker på bekostning af fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov.”
Bæredygtighed betyder altså, at du lever på jorden på en måde, der ikke går ud over dine børn og børnebørn.

Hos Flores by Fischer omsættes denne definition af bæredygtighed ved flere initiativer. Disse initiativer sikre 100% bæredygtighed fra bomstens frø til buketten lander hos dig.

Flores by Fischer har fokus på Bæredygtighed

Blomsterne

Selvom friske blomster også er smukke, holder de desværre ikke så længe. Tørrede blomster derimod, kan under rette forhold, stå i mange år og er derfor i sig selv, et bæredygtigt alternativ.
Hertil er alle blomsterne i din Flores by Fischer buket fra en producent, der har tænkt ansvar ind i hele sin proces: lige fra dyrkning af blomsterne, tørrings- og farvningsprocessen til samarbejdspartnere, arbejdsforhold og etik.


Emballagen

Alle dele af den emballage, der bruges til at sende din buket med, er bæredygtig.
Papemballagen, både kassen og pakkefyldet er FSC-certificeret og fremstillet af genbrugspapir, er plastikfri og genanvendeligt.

Indpakningspapiret er lavet af 100% genbrugsmateriale, er plastikfri og genanvendeligt. Klistermærket, der holder på indpakningspapiret, er vegansk og består udelukkende af mineralske og vegetabilske ingredienser og er helt uden PVC.

Pakketapen er lavet med naturgummi og er ekstra tynd, hvilket mindsker den samlede mængde tape.

Lommen til fragtbrevet er lavet af 100% FSC certificeret papir, er plastikfri og CO2 neutral.


Papir

Alt papir er FSC certificeret, CO2 neutralt og svanemærket.
For generelt at reducere mængden af papir kommer, der ikke en følgeseddel og/eller en returseddel med i din bestilling.
Du kan altid se din ordre via den mail du har fået og har du ønske om at returnere dit køb kan din henvendelse foregår papirløst, enten via mail eller de formularer der er bygget ind her på websitet.


Generelt

Jeg følger løbende med i udviklingen af bæredygtige produkter og tiltag med nyhedsbreve, netværk, konferencer, internet mm. Primært følger jeg med i relation til min forretning, men også på de mere globane linjer.

Det er en del af mit, og dermed Flores by Fischer’ DNA, at understøtte og styrke mål, der fremmer en større helhedstænkning i den verden vi lever i og som omgiver os.