Flores by Fischer er Blomster med hjertet

Tørrede blomster…med hjertet

Hos Flores by Fischer finder du et unikt udvalg af tørrede blomsterbuketter, også kendt som evighedsbuketter.
Alle buketter du finder hos Flores by Fischer, bliver til med inspiration fra, og med respekt for, den verden vi lever i og som omgiver os. For “Blomster med hjertet” er ikke kun et slogan eller en del af logoet – det rummer hele fundamentet for Flores by Fischer.

Tørrede blomster - logo for Flores by Fischer

For hos Flores by Fischer finder du tørrede blomster, som er mere end bare et bæredygtigt alternativ til friske blomster. Udover, at blomsterne er fra en bæredygtig producent, er øvrige materialer også nøje udvalgt i forhold til deres bæredygtighed. Det sikrer bæredygtighed fra vugge til grav, eller sagt på en anden måde; bæredygtighed fra frø til den færdige buket i dit hjem.

For hos Flores by Fischer finder du altid tips og tricks til buket. Det hjælper dig med, at din buket kan stå længe og se godt ud samtidig. Du finder også den evige historie om tørrede blomster og hvordan de fortsat bidager til historien, eller sagt på en anden måde; hvorfor tørrede blomster buketter med rette kan kaldes “evighedsbuketter”.

For hos Flores by Fischer finder du hjælp og vejledning, hvis du har spørgsmål, eller noget gik galt med din bestilling. Du finder også alt det lidt “tørre”, der så absolut ikke har noget med blomster at gøre, men som sikrer dig som forbruger, eller sagt på en anden måde; du kan handle trygt hos Flores by Fischer.

Følg med hos Flores by Fischer

Følg med

Følg med i alt muligt hos Flores by Fischer; alt muligt om tørrede blomster, bæredygtighed, nye buketter, Tips & Tricks, konkurrencer, historier i historien – og alt sammen med inspiration fra den verden vi lever i, og som omgiver os.

Følg Flores by Fischer på Facebook, Instagram og/eller følg med her på websitet.

Følg allerede nu med videre til:


Logo for miljøvenlig pakning med link til deres hjemmeside

Flores by Fischer støtter miljøvenlig pakning – sammen gør vi en forskel.